Mindre än 2 veckor

Idag har jag gjort klart mitt sista stora projektet för LoL6 innan jag går av som LoL6 ena ReklamChef, nämligen vårt kommande LoL6spel/samlarkort, som snart kommer vara helt färdiga att användas. Det känns oerhört konstigt och lite vemodigt att lämna vidare facklan till den nya generationen men det kommer bli hur bra som helst.

Lördagen den 27/5 har vi vårt årsmöte när de nya får sina poster och vi har överlämning, sen kommer det bli utsup/exning på kvällen för oss blivande gamlingar som går av och blir ROFLare, vilket ska bli väldigt spännande. Det blir den första traditionen som vi grundare och andra sittande inte skapar, och jag tror fullt ut på deras förmåga att göra det oförglömligt!

Här kommer ett litet smakprov på våra kort!

Spelet kommer spelas lite i stil med en kombination av sten-sax-påse och pokémonkort, där kortet har olika hög HP beroende på vilken roll man har i LoL6, t.ex. grundare, gamling eller sittande, och alla har olika moves som är kopplat till sig själv genom t.ex. sitt ovvenamn. Sen har alla ett eget valt experiment som man passar ihop med, och ett move för den som relaterar till den förmåga som Jumba Jookiba har gett dem.

 

MEN, nu taggar vi AG på onsdag först av allt!

Allt för denna gången,
Grumlig

Blogg och phestlogg

Jag och Grumlig sitter och trixar och fixar som bara den för att hemsidan ska bli snygg och klar. Vi har en blogg här på hem hemsidan där vi uppdaterar om vad som pågår i föreningen LoL6, men vi har också skapat en separat phestlogg som alla i LoL6 har tillgång att uppdatera under våra sittningar, fester, phestresor och liknande!

Den heter Stitch’s Bitches (som vårat lagnamn) och ni kan hitta här:

https://stitchsbitches.wordpress.com/

/Tajgär