Om LoL6

Lek- och Lärsexmästeriet (LoL6) är ett sexmästeri som genom lek, phest och andra studiesociala äventyr och roligheter vill bidra till en större gemenskap studenter mellan. Vi vill verka för en mer social studietid där vi genom olika evenemang och arrangemang vill bidra till att alla får en så minnesvärd studietid som möjligt. Alla studenter vid Göteborgs universitet är välkomna att söka sig till oss för att göra oss sällskap. Vi vänder särskilt blicken till alla pedagoger, vid Göteborgs universitet, som vill vara en del av sexmästerivärlden. Ni kommer se oss Turkosblå ovvar, med ett rosa vänsterben och ett lila högerben, så det är bara grabba tag i en av oss för att få lite info eller ta en pratstund bara!

En stor del av  vår organisation och grund är baserad på vårt motto ”Nobody gets left behind or forgotten” och det är kärnan i vårt arbete och vår motivation till allt vi gör, både internt och externt. Mottot är en del av ett känt citat från Lilo & Stitch och det kom automatiskt när Stitch blev vårt skyddshelgon under startprocessen av LoL6. Stitch är oberäknelig, sprallig, glad, lurig och godhjärtad, och tillsammans med Lilo så hjälper han sina ”kusiner” hitta sina rätta hem, precis som vi vill guidea nya studenter att hitta sin plats i Göteborg och i LoL6.

Motivationen bakom namnet ”Lek- och Lärsexmästeriet” ligger i att majoriteten av oss ska bli lärare (Lär) och vi är ett sexmästeri (Festförening) och fest och kul är det vi är bra på (Lek). Färgerna på våra ovvar följer samma princip, vi ville ha färgglada spralliga ovvar som man tydligt kunde känna igen och se, så då tog vi 3 glada färger och slängde ihop den ovve vi nu använder!

lol6 wowlol6 woho